Branża gastronomiczna
Branża gastronomiczna
Pokaż wyniki (68)
Branża gastronomiczna
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
9788302147371
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 2
9788302211522
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 Technik żywienia i usług gastronomicznych
9788302211478
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1
9788302211515
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej Kwalifikacja TG.16. O
9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
9788389184726
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i na
9788389184573
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Kwalifikacja T.6.
9788389184665
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Kwalifikacja T.
9788389184689
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i
9788389184580
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i us
9788389184771
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15. Organizacja żywie
9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej Kwalifikacja T.1
9788389184719
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gast
9788302167812
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań.Kwalifikacja HGT.02 (PP)
9788302183119
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02 (PP)
9788302183102
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu (PP)
9788302181948
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności
9788302157424
Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn
9788302150449
Zasady żywienia Część 1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
9788302152580
Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner
9788302150425
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i
9788302150418
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik ż
9788302150388
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i
9788389184467
Do przechowalni
Brak zdjęcia
Technik organizacji usług gastronomicznych - zbiór zadań do egzaminu zawodowego
9788389184337
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia
9788302147234