Branża gastronomiczna
Pokaż wyniki (76)
Branża gastronomiczna
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
9788302147371
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 2
9788302211522
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 Technik żywienia i usług gastronomicznych
9788302211478
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1
9788302211515
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
9788389184726
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i na
9788389184573
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Kwalifikacja T.6.
9788389184665
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i
9788389184580
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15. Organizacja żywie
9788389184795
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gast
9788302167812
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań.Kwalifikacja HGT.02 (PP)
9788302183119
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02 (PP)
9788302183102
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu (PP)
9788302181948
Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomiczn
9788302150449
Zasady żywienia Część 1 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
9788302152580
Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner
9788302150425
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik ż
9788302150388
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i
9788389184467
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
9788389184825
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
9788302196287