tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Technik organizacji usług gastronomicznych - zbiór zadań do egzaminu zawodowego

Indeks katalogowy: 9788389184337

Brak zdjęcia
  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
24,00 zł -87% 3,01 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 15,95 zł / SZT -81%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować
się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych).
Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna
i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone
są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 160
Kod EAN:
  • 9788389184337
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydawnictwo:
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł