tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Indeks katalogowy: 9788389184726

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
39,00 zł -5% 37,05 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 39,00 zł / SZT -5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznychUczeń:2) interpretuje wskazania przyrządów kontrolno-pomiarowych;5) stosuje programy komputerowe wspomagające wykonywanie zadań.T.6. Sporządzanie potraw i napojów1. Przechowywanie żywnościUczeń:8) rozróżnia urządzenia stanowiące wyposażenie pomieszczeń magazynowych;9) użytkuje urządzenia do przechowywania żywności. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 248
Kod EAN:
  • 9788389184726
Rok Wydania:
  • 2016
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł