tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i us

Indeks katalogowy: 9788389184771

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
49,00 zł -5% 46,55 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 49,00 zł / SZT -5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 372
Kod EAN:
  • 9788389184771
Rok Wydania:
  • 2017
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł