tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i na

Indeks katalogowy: 9788389184436

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
24,00 zł -50% 12,10 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 22,80 zł / SZT -47%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis

Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług
gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz
5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować
się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy
(część pisemna i część praktyczna). W książce
zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 96
Kod EAN:
  • 9788389184436
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża - pozostałe
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł