Zasady żywienia. Planowanie i ocena

Indeks katalogowy: 9788302134814

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
75,40 zł -8% 69,37 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 75,40 zł / SZT -8%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący
treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania
diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad
planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia
dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna
wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 336
Kod EAN:
  • 9788302134814
Waga opakowania [kg]:
  • 0,51
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 17
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Kurier DHL : od 16,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł