Zasady żywienia. Planowanie i ocena
Indeks katalogowy: 9788302134814
Do przechowalni
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 336
- Waga opakowania [kg]:
- 0,51
- Rok Wydania:
- 2013
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża gastronomiczna
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 170 x 240 x 17
- Oprawa test:
75,40 zł -10% 67,99 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 75,40 zł / SZT -10%
Do przechowalni
Produkt - zakładka 1




Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący
treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania
diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad
planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia
dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna
wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Szczegóły
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DHL : | od 16,00 zł |
FEDEX : | od 16,00 zł |