Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Indeks katalogowy: 9788379935062
Do przechowalni
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
- Dostawa: od 8,99 zł (DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka )
- Liczba stron:
- 136
- Rok Wydania:
- 2021
- Typ oferty:
- Pozostałe
- Wydanie:
- 1
- Wydawnictwo:
- Autor książki:
- Komponent opis:
- Oprawa:
24,90 zł -35% 16,19 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 15,38 zł / SZT +5%
Do przechowalni
Produkt - zakładka 1




Opis
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Szczegóły
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydanie: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor książki: | |
Komponent opis: | |
Oprawa: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomat® InPost 24/7 : | od 12,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
FEDEX : | od 16,00 zł |
DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka : | od 8,99 zł |