Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Indeks katalogowy: 9788379935062

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
  • Dostawa: od 8,99 zł (DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka )
24,90 zł -35% 16,19 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 15,38 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Szczegóły
Cechy produktu
Liczba stron:
  • 136
Kod EAN:
  • 9788379935062
Rok Wydania:
  • 2021
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydanie:
  • 1
Wydawnictwo:
Autor książki:
Komponent opis:
Oprawa:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomat® InPost 24/7 : od 12,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka : od 8,99 zł