tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Warzywa w roli głównej. Przewodnik po kuchni nowoczesnej

Indeks katalogowy: 9788375414714

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
169,00 zł -30% 118,30 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 112,39 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym składnikiem na talerzu.W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i gotować warzywa oraz sprytnie sobie radzić w kuchni, pomoże zarówno początkującym, jak i zapalonym kucharzom zmienić pryzmę nudnych płodów rolnych w wyjątkowy posiłek.Dla wegetarianina lub kogoś preferującego warzywa „Warzywa w roli głównej” to najbardziej ambitna i wyczerpująca publikacja na ten temat, a także wyśmienita odpowiedź na odwieczne pytanie: co dziś zjemy?ATUTY TEJ KSIĄŻKI• Prawie 500 stron, ilustrowanych fotografiami i grafikami, w tym ponad 150 innowacyjnych przepisów• Wyjątkowa szata graficzna z kodowaniem kolorami, z przydatnym zestawieniem czasu i przetestowanych metod gotowania• Wskazówki znamienitych szefów kuchni, takich jak Joan Roca, Matt Preston, Rick Stein, Massimo Bottura i Curtis Stone• Autorka, która oczarowała publiczność programu MasterChef, propaguje nowoczesną kuchnię i prowadzi imprezy kulinarne na całym świecieO KSIĄŻCETo doskonały poradnik dla każdego, kto chce otworzyć swój umysł, serce i lodówkę na bogactwo chrupiących możliwości.Szukaj według koloru, aby dowiedzieć się, jak obchodzić się z dowolnym warzywem kupionym na targu lub w sklepie i jak najlepiej je przyrządzić. Skorzystaj z fantastycznych przepisów, a także lekcji gotowania, technik, łączenia smaków i porad niektórych z najbardziej cenionych szefów kuchni z całego świata. Ponad 150 zaprezentowanych tu przepisów sprawi, że gotowanie na bazie warzyw stanie się przyjemnością, a nie obowiązkiem. Nie wszystkie dania są wegetariańskie, ale z łatwością mogą się takie stać.O AUTORCEAlice Zaslavsky to świeży głos na arenie kulinarnej, z godnymi pozazdroszczenia znajomościami w międzynarodowych (i lokalnych) kręgach szefów kuchni. Oferuje najbardziej wszechstronną i ambitną książkę na temat warzyw – ponadczasowy prezent dla każdego miłośnika jedzenia.Alice Zaslavsky mieszka w Australii. Była nauczycielką w szkole średniej i ulubienicą publiczności programu MasterChef. Obecnie jest jurorką kulinarną, pisarką i propagatorką zdrowego stylu odżywania się. Wszystko, co robi i głosi, dotyczy warzyw. Stworzyła innowacyjny cyfrowy zestaw narzędzi Phenomenom dla nauczycieli i rodziców, w tym plany lekcji, webisody i podcasty Nomcast.
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 488
Kod EAN:
  • 9788375414714
Rok Wydania:
  • 2022
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydanie:
  • 1
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł