tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Indeks katalogowy: 9788302150265

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
40,50 zł -8% 37,26 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 40,50 zł / SZT -8%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakes kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 96
Kod EAN:
  • 9788302150265
Waga opakowania [kg]:
  • 0,158
Rok Wydania:
  • 2015
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Ponadgimnazjalne
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 165 x 240 x 6
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł