Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 3

Indeks katalogowy: 9788389184176

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
29,40 zł -29% 20,86 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 14,60 zł / SZT +43%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik technik żywienia i
gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony
do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia 38/2006.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 324
Kod EAN:
  • 9788389184176
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża - pozostałe
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Kurier DHL : od 16,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł