Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 1
Indeks katalogowy: 9788389184168
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: Realizacja 360h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 434
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża - pozostałe
- Komponent opis:
- Oprawa test:
28,00 zł -5% 26,60 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 28,00 zł / SZT -5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik autorstwa Danuty Góreckiej, Haliny Limanówki i Ewy Superczyńskiej
przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego
na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego
przez Ministerstwo Edukacji narodowej. Numer dopuszczenia 37/2006.
Szczegóły
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Oprawa test: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |