tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 1

Indeks katalogowy: 9788389184168

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
28,00 zł -5% 26,60 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 28,00 zł / SZT -5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik autorstwa Danuty Góreckiej, Haliny Limanówki i Ewy Superczyńskiej
przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego
na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego
przez Ministerstwo Edukacji narodowej. Numer dopuszczenia 37/2006.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 434
Kod EAN:
  • 9788389184168
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża - pozostałe
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł