tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3

Indeks katalogowy: 9788302135903

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
76,60 zł -8% 70,47 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 69,37 zł / SZT +2%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik
do nauki zawodów kucharz
oraz
technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści
z zakresu części 2 kwalifikacji T.6
(Sporządzanie
i ekspedycja potraw i napojów
).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego
korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania
i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami,
ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego
jej wykorzystania.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 184
Kod EAN:
  • 9788302135903
Waga opakowania [kg]:
  • 0,285
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 245 x 7
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł