tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Recipes for Food Technology Middle Secondary Workbook

Indeks katalogowy: 9781107692305

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
110,70 zł -10% 99,63 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 110,70 zł / SZT -10%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Recipes for Food Technology Middle Secondary Workbook is the first recipe journal written to the meet the practical requirements of Food Technology and Home Economics subjects across Australia.Introduction to food preparation and cooking processes and techniques addresses core curriculum requirements and provides students with with key skills and knowledge.Culturally diverse recipes include dishes from a variety of cultures to develop and broaden students’ skill sets.Step-by-Step cooking processes cover complex cooking processes in each recipe in a structured, step-by-step way that promotes mastery of these processes. Comprehensive review questions test and extend student knowledge of key skills and techniques.
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Wersja językowa:
  • ang
Kod EAN:
  • 9781107692305
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Międzynarodowe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Middle Years Programme
Poziom:
Przedmiot:
  • Other materials
Język:
Typ publikacji:
  • MIĘDZYNARODOWE i DWUJĘZYCZNE
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 298 x 220
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł