tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe

Indeks katalogowy: 9788302136320

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
75,90 zł -8% 69,83 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 67,34 zł / SZT +4%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści
z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja
usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień
usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji,
rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami
i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 304
Kod EAN:
  • 9788302136320
Waga opakowania [kg]:
  • 0,46
Rok Wydania:
  • 2012
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża turystyczno - hotelarska
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 10
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł