Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe
Indeks katalogowy: 9788302136320
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 304
- Waga opakowania [kg]:
- 0,46
- Rok Wydania:
- 2012
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża turystyczno - hotelarska
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 170 x 240 x 10
- Oprawa test:
75,90 zł -8% 69,83 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 67,34 zł / SZT +4%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści
z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja
usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień
usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji,
rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami
i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Szczegóły
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |