tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3.

Catalogue index: 9788302157110

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Realizacja 24h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN51.00 -8% PLN46.92 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN51.00 / SZT -8%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 96
EAN code:
  • 9788302157110
Package weight [kg]:
  • 0.158
Rok Wydania:
  • 2016
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 5
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00