Hummusy i pasty wyd. 2

Indeks katalogowy: 9788324075485

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
54,99 zł -10% 49,49 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 47,01 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.

OPINIE O KSIĄŻCE:

Książka stała się dla mnie prawdziwą inspiracją. Poznałam nowe produkty, a te dobrze mi znane nauczyłam się przygotowywać w zupełnie innej odsłonie. W sumie, w książce znalazło się siedemdziesiąt sześć przepisów, w których królują warzywa takie jak: ciecierzyca, papryka, dynia, burak, czosnek, batat i wiele, wiele innych. Jestem pewna, że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet jeśli tak jak ja nie jest weganinem ani wegetarianinem.

Martyna, ryszawa.blogspot.com

Hummusy, pasty, pasztety, smakowite dodatki – w sumie siedemdziesiąt sześć inspirujących przepisów na pyszne i zdrowe dodatki do pieczywa i sałatek. Można przyrządzać pasty ściśle według receptur Konrada, można traktować je jak inspirację i samemu dobierać składniki i proporcje. Mam ochotę spróbować prawie każdej pasty z jego książki!

Małgorzata, napiecyku.pl

Jeśli komuś się wydaje, że skoro robi hummus i eksperymentuje z jego różnymi wariacjami, to książka nie jest mu potrzebna – jest w błędzie. Pozycja według mnie jest przydatna zarówno dla osób, które nigdy nie robiły past do pieczywa, jak i dla tych, którzy je lubią i robią. Kocham wszelkiego rodzaju hummusy, pasty – od słonecznikowych, przez te na bazie twarożku, po wszelkie warzywne – i faktycznie przygotowuję je dość często. Ta książka daje mi możliwość porównania, podpatrzenia, zainspirowania się.

Joanna, kameleonkulinarny.pl

Tym, co zachwyca już od pierwszego wejrzenia, są fotografie. I mimo że pasty to – zaraz po gulaszach i zupach – najmniej wdzięczne do fotografowania potrawy, to w „Hummusach i pastach nie znajdziecie złych kadrów. Zdjęcia są dopracowane w każdym detalu, urozmaicone, w stonowanych odcieniach, zazwyczaj na ciemnym, męskim tle.

Ewa, babywkuchni.com.pl

Szczegóły
Cechy produktu
Liczba stron:
  • 208
Kod EAN:
  • 9788324075485
Rok Wydania:
  • 2021
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydanie:
  • 2
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł