Hotelarstwo t.4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik
Indeks katalogowy: 9788302147043
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 128
- Waga opakowania [kg]:
- 0,2
- Rok Wydania:
- 2014
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża turystyczno - hotelarska
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 170 x 240 x 6
- Oprawa test:
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie
kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi
hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi.
Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie
jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia
rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia
wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie
francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania
stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania
w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego
pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |