tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Hotelarstwo t.4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik

Indeks katalogowy: 9788302147043

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
50,60 zł -8% 46,55 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 44,25 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie
kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi
hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi.
Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie
jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia
rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia
wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie
francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania
stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania
w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego
pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 128
Kod EAN:
  • 9788302147043
Waga opakowania [kg]:
  • 0,2
Rok Wydania:
  • 2014
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża turystyczno - hotelarska
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 6
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł