Ekonomia i prawo w hotelarstwie
Indeks katalogowy: 9788375442588
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: Realizacja 360h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Waga opakowania [kg]:
- 0,411
- Rok Wydania:
- 2007
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża ekonomiczna
- Komponent opis:
31,50 zł -7% 29,15 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 15,90 zł / SZT +83%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się
w zawodzie „technik hotelarstwa”. Może też stanowić materiał
pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów
itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa
i gastronomii. Omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały
wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu.
Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu i zagadnienia dotyczące
analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej.
Podręcznik jest zgodny z podstawą programową kształcenia w zawodzie
„technik hotelarstwa”. Podczas jego opracowywania uwzględniono
też obowiązujące akty prawne.
Szczegóły
Kategoria: | |
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |