Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Indeks katalogowy: 9788381513746

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
  • Dostawa: od 8,99 zł (DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka )
44,99 zł -40% 26,99 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 25,63 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. 
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegóły
Cechy produktu
Liczba stron:
  • 256
Kod EAN:
  • 9788381513746
Rok Wydania:
  • 2024
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydanie:
  • 8
Wydawnictwo:
Autor książki:
Komponent opis:
Kategoria wiekowa:
Podmiot Odpowiedzialny:
  • WYDAWNICTWO RM SP. Z O.O. ul. Mińska 25 03-808 Warszawa E-mail handlowy@rm.com.pl Telefon 22 870 60 46
Oprawa:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomat® InPost 24/7 : od 12,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
DPD Pickup punkt odbioru/automat paczkowy/Żabka : od 8,99 zł