Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne
Indeks katalogowy: 9788377731420
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 96
- Waga opakowania [kg]:
- 0,27
- Rok Wydania:
- 2013
- Typ oferty:
- Pozostałe
- Wydawnictwo:
- Komponent opis:
- Oprawa test:
Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały
swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości
produktów spożywczych znowu staje się popularne.
Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby,
orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze,
soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz
także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować
kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały
niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w
alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze
zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów,
liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Komponent opis: | |
Oprawa test: |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
Za pobraniem kurier DPD : | od 20,00 zł |
FEDEX : | od 16,00 zł |
Za pobraniem FedEX : | od 18,00 zł |