tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Dobra kuchnia II. Miary i miarki niezbędne w kuchni

Indeks katalogowy: 9788378870449

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja do 15 dni
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
4,99 zł -80% 1,00 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 0,70 zł / SZT +43%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis

Odliczanie, odmierzanie, ważenie - bez tych czynności trudno wyobrazić sobie jakiekolwiek działania w kuchni. Nawet geniusz kulinarny nie poradziłby sobie z przyrządzeniem jakiejkolwiek potrawy, gdyby stosował wyłącznie metodę "na oko". Na szczęście przepisy, z których korzystamy, zawierają precyzyjne wskazówki dotyczące ilości poszczególnych składników potrawy. I tu nierzadko zaczyna się kłopot: jedne receptury podają wielkości w łyżkach i szklankach, inne w litrach, jeszcze inne w kilogramach... Uciążliwości pojawiają się również, gdy korzystamy z oryginalnych przepisów krajów stosujących inne jednostki, a także kiedy sięgamy po tradycyjne receptury z dawnych książek kucharskich. Na szczęście jest rozwiązanie. Dzięki przejrzystym tabelom zawartym w tej broszurze przeliczanie jednostek w kuchni okaże się dziecinnie proste.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Kod EAN:
  • 9788378870449
Rok Wydania:
  • 0
Seria wydawnicza:
  • DOBRA KUCHNIA
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł