Dobra kuchnia. Dania z ryb

Indeks katalogowy: 9788362521067

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
6,99 zł -51% 3,42 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 4,89 zł / SZT -30%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Ryby są doskonałym źródłem składników mineralnych, przede
wszystkim żelaza, wapnia, fosforu i jodu. W mięsie i tłuszczu ryb
znajdują się również witaminy B, A i D. Duże znaczenie ma
witamina D, występująca jedynie w niektórych produktach pochodzenia
zwierzęcego i to w małych ilościach. W zależności od
upodobań, ryby można gotować na parze, w wywarze z warzyw, można
je smażyć, dusić, piec, grillować, przyrządzać w
galarecie. Wystarczy posypać je solą i pieprzem, ale jeśli ponad
wszystko cenimy aromat ziół i przypraw, warto sięgnąć po anyż,
gałkę muszkatołową, rozmaryn, tymianek, kolendrę, oregano
lub ostrą paprykę. Do ryb delikatnych oraz pieczonych w folii aluminiowej
doskonałym dodatkiem jest białe wytrawne wino.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Kod EAN:
  • 9788362521067
Waga opakowania [kg]:
  • 0,12
Rok Wydania:
  • 2010
Seria wydawnicza:
  • DOBRA KUCHNIA
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł