Zasady żywienia. Planowanie i ocena
Catalogue index: 9788302134814
- Availability: Out of stock
- Delivery time: Realizacja 360h
- Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
- Category:
- Liczba stron:
- 336
- Package weight [kg]:
- 0.51
- Rok Wydania:
- 2013
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża gastronomiczna
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 170 x 240 x 17
- Oprawa test:
PLN78.00 -8% PLN71.76 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN69.37 / SZT +3%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Customers who bought this item also bought ...
Description
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący
treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania
diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad
planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia
dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna
wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Features
Category: | |
Liczba stron: |
|
EAN code: |
|
Package weight [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : | from PLN10.99 |
Kurier DPD : | from PLN17.00 |
FEDEX Courier Delivery : | from PLN16.00 |
DPD Pickup : | from PLN17.00 |