tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Szanowni Państwo, w dniu 2 maja nie pracujemy. Wszystkie zamówienia złożone w czasie długiego weekendu majowego zostaną zrealizowane 6 maja.

Zasady żywienia. Planowanie i ocena

Catalogue index: 9788302134814

  • Availability: Out of stock
  • Delivery time: Realizacja 360h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN78.00 -8% PLN71.76 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN69.37 / SZT +3%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Customers who bought this item also bought ...
Description

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący
treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania
diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad
planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia
dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna
wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 336
EAN code:
  • 9788302134814
Package weight [kg]:
  • 0.51
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 17
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00