tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Szanowni Państwo, w dniu 2 maja nie pracujemy. Wszystkie zamówienia złożone w czasie długiego weekendu majowego zostaną zrealizowane 6 maja.

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2

Catalogue index: 9788389287526

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Realizacja 24h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN23.00 -10% PLN20.70 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN17.10 / SZT +21%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń
praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania
mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii
gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań
garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę
zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań
testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych
ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla
uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii,
ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych,
takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa
domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 144
EAN code:
  • 9788389287526
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Przedmiot:
  • Branża ekonomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00