Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2
Catalogue index: 9788389287526
- Availability: In stock
- Delivery time: Realizacja 24h
- Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
- Category:
- Liczba stron:
- 144
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Przedmiot:
- Branża ekonomiczna
- Komponent opis:
- Oprawa test:
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń
praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania
mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii
gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań
garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę
zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań
testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych
ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla
uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii,
ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych,
takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa
domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Category: | |
Liczba stron: |
|
EAN code: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Segment: |
|
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Oprawa test: |
Parcel Locker INPOST : | from PLN10.99 |
Kurier DPD : | from PLN17.00 |
FEDEX Courier Delivery : | from PLN16.00 |
DPD Pickup : | from PLN17.00 |