tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta część 3

Catalogue index: 9788389184176

  • Availability: Out of stock
  • Delivery time: Realizacja 360h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN29.40 -17% PLN24.44 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN14.60 / SZT +67%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik technik żywienia i
gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony
do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia 38/2006.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 324
EAN code:
  • 9788389184176
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża - pozostałe
Komponent opis:
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00