tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3

Catalogue index: 9788302135903

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Realizacja 24h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN76.60 -8% PLN70.47 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN69.37 / SZT +2%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Podręcznik
do nauki zawodów kucharz
oraz
technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści
z zakresu części 2 kwalifikacji T.6
(Sporządzanie
i ekspedycja potraw i napojów
).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego
korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania
i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami,
ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego
jej wykorzystania.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 184
EAN code:
  • 9788302135903
Package weight [kg]:
  • 0.285
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 245 x 7
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00