tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Pewny start Aktywni zawodowo Materiał edukacyjny. Obsługa AGD w kuchni

Catalogue index: 9788326233135

No photo
  • Availability: Out of stock
  • Delivery time: Realizacja do 15 dni
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN64.00 gross / SZT
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto tu informacje na temat produktów spożywczych, składników odżywczych i ich znaczenia dla człowieka, a także związane z obróbką wstępną i cieplną warzyw, owoców, mięsa, drobiu i ryb. Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 120
EAN code:
  • 9788326233135
Package weight [kg]:
  • 0.46
Rok Wydania:
  • 2021
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 205 x 285
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00