tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Organizacja produkcji gastronomicznej

Catalogue index: 9788302135934

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Realizacja 24h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN81.10 -8% PLN74.61 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN69.37 / SZT +8%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Podręcznik
do nauki zawodu
technik
żywienia i usług gastronomicznych
realizujący
treści z zakresu
części
2 kwalifikacji T.15
(Organizacja
produkcji gastronomicznej).
Prezentuje
wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania
procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także
opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty,
kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza
teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi
sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 152
EAN code:
  • 9788302135934
Package weight [kg]:
  • 0.25
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 5
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00