tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Szanowni Państwo, w dniu 2 maja nie pracujemy. Wszystkie zamówienia złożone w czasie długiego weekendu majowego zostaną zrealizowane 6 maja.

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 2

Indeks katalogowy: 9788302147197

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
60,70 zł -8% 55,84 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 52,99 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności
na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły
zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego,
a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie.
Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie,
korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają
różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem
wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej
popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów
sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia
umiejętności.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 304
Kod EAN:
  • 9788302147197
Waga opakowania [kg]:
  • 0,454
Rok Wydania:
  • 2014
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 165 x 240 x 10
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł