tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4

Indeks katalogowy: 9788302147371

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
60,70 zł -8% 55,84 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 52,99 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Podręcznik do nauki:

posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 288
Kod EAN:
  • 9788302147371
Waga opakowania [kg]:
  • 0,43
Rok Wydania:
  • 2015
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Nr. akceptacji MEN:
  • 2013
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 245 x 10
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł