tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Szanowni Państwo, w dniu 2 maja nie pracujemy. Wszystkie zamówienia złożone w czasie długiego weekendu majowego zostaną zrealizowane 6 maja.

Język angielski zawodowy w gastronomii Język angielski zawodowy dla technika żywienia i usług gastronomicznych oraz technika usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń

Catalogue index: 9788302192944

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Realizacja 24h
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN63.80 -8% PLN58.70 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN57.78 / SZT +2%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Zeszyt ćwiczeń opracowany z myślą o osobach uczących się języka angielskiego jako języka zawodowego.

Zawiera specjalistyczne słownictwo – nazwy surowców, półsurowców, gotowych potraw, sprzętu specjalistycznego używanego w gastronomii oraz poszczególnych technik gastronomicznych. Autorzy ćwiczeń kładą duży nacisk na komunikację z gościem, jego profesjonalną obsługę, a także na organizację pracy i radzenie sobie ze stresem.

Publikacja podsuwa także słownictwo przydatne podczas poszukiwania pracy (wakacyjnej i stałej) w międzynarodowym środowisku – uczy czytać ze zrozumieniem ogłoszenia o pracę, pokazuje, jak napisać CV i list motywacyjny, podpowiada zwroty potrzebne w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. Zeszyt ćwiczeń szlifuje niemal wszystkie umiejętności ważne w posługiwaniu się językiem obcym, w tym słuchanie i rozumienie (dzięki nagraniom dostępnym pod kodami QR) oraz poprawne mówienie (dzięki zadaniom do rozwiązywania w parach). Mamy tu także propozycje tematów do pisania, a w każdym dziale znajduje się dłuższy tekst czy dialog do treningu czytania. Ćwiczenia gramatyczne są zawsze poprzedzone krótkim przypomnieniem podstawowych zasad. Po wykonaniu wielu różnorodnych zadań, podnoszących kompetencje językowe, przyszły technik żywienia i usług gastronomicznych albo przyszły technik usług kelnerskich lepiej zrozumie materiał, utrwali wiadomości i słownictwo branżowe.

Features
Features
Category:
EAN code:
  • 9788302192944
Package weight [kg]:
  • 0.361
Rok Wydania:
  • 2021
Typ oferty:
  • Językowe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Poziom:
Przedmiot:
  • Branżowy język obcy
Język:
Komponent opis:
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00