tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Fun dining. Prosto i genialnie

Catalogue index: 9788324093038

  • Availability: In stock
  • Delivery time: Completion to 2 days
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN149.99 -30% PLN104.99 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN99.74 / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Fun Dining. Prosto i genialnie

Fun dining – tak Przemysła Klima, pierwszy i jedyny w Polsce szef kuchni restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin, mówi o tym, co robi w kuchni.

Fun dining to radość. Radość łączenia składników i tworzenia zupełnie nowych smaków. Radość eksperymentowania. To satysfakcja, która towarzyszy gotowaniu i przyjmowaniu gości.

Fun dining to kuchnia prosta i genialna jednocześnie. Dania, które bez trudu przygotujesz w domu, a dzięki oryginalnym połączeniom składników są zupełnie wyjątkowe. To nieoczywiste dodatki, jak olej z koperku o intensywnie zielonym kolorze, warzywny jus czy drożdżowe masło. Drobne tricki, dzięki którym jedzenie staje się niezapomnianym doznaniem.

Let’s have fun!

Przemysław Klima – szef kuchni w Bottiglierii 1881, jedynej w Polsce restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin (pierwsza została przyznana w roku 2020). W 2024 roku mijają 23 lata jego pracy zawodowej. 2024 rok to także 10-lecie B1881.

W tej książce znajdziesz przepisy na potrawy, które sam lubię przyrządzać i jeść. To dania, które nie wymagają wielkich umiejętności, a do ich przyrządzenia wystarczą sprzęty, które pewnie masz już w kuchni. Przekonasz się, że czasem jeden mały trick czy nieoczywisty dodatek (…) może wydobyć z potrawy „efekt wow” (…).

To nie jest książka z przepisami z restauracji (choć zdradzam tu kilka naszych tricków!). To dania, które bez trudu przygotujesz w domu, choć znajdzie się też kilka propozycji dla bardziej zaawansowanych kucharzy.

(…)

Kiedy gotuję – zarówno w restauracji, jak i w domu – stawiam na prostotę. Korzystam ze składników, które rozumiem, które są mi bliskie, na których się wychowałem. To czyni jedzenie prawdziwym, szczerym i sprawia, że chce się je smakować. Nic nie daje tyle radości, co właśnie jedzenie”.

Features
Features
Category:
Liczba stron:
  • 304
EAN code:
  • 9788324093038
Rok Wydania:
  • 2024
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydanie:
  • 1
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Komponent opis:
Kategoria wiekowa:
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00