tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Catalogue index: 9788364822124

  • Availability: Out of stock
  • Delivery time: Realizacja do 15 dni
  • Delivery: from PLN10.99 (Parcel Locker INPOST)
PLN30.00 -30% PLN21.00 gross / SZT
The lowest price during 30 days prior to the promotion: PLN14.70 / SZT +43%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Description

Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.

Features
Features
Category:
EAN code:
  • 9788364822124
Rok Wydania:
  • 2015
Typ oferty:
  • Pozostałe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Język:
Komponent opis:
Oprawa test:
Ask about product
Cost of delivery
Parcel Locker INPOST : from PLN10.99
Kurier DPD : from PLN17.00
Za pobraniem FedEX : from PLN18.00
Za pobraniem kurier DPD : from PLN20.00
FEDEX Courier Delivery : from PLN16.00
DPD Pickup : from PLN17.00