tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Kwalifikacja T.6.

Indeks katalogowy: 9788389184665

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
39,00 zł -5% 37,05 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 33,25 zł / SZT +11%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 336
Kod EAN:
  • 9788389184665
Rok Wydania:
  • 2015
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł