tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15. Organizacja żywie

Indeks katalogowy: 9788389184795

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
35,00 zł -61% 13,67 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 33,25 zł / SZT -59%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.Niniejszy podręcznik zawiera:Efekty kształcenia właściwe dla kwalifikacji wyodrębnionych w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych:T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych;T.15.3. Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznychUczeń:T.15.3. (1) klasyfikuje usługi gastronomiczne;T.15.3. (2) przygotowuje oferty usług gastronomicznych;T.15.3. (5) prowadzi sprzedaż usług gastronomicznych;T.15.3. (6) planuje usługi gastronomiczne;T.15.3. (7) dobiera metody i techniki obsługi do rodzaju usług gastronomicznych;T.15.3. (8) przygotowuje miejsca wykonania usług gastronomicznych;T.15.3. (9) dobiera zastawę i bieliznę stołową;T.15.3. (10) dobiera urządzenia i sprzęt do wykonania usług gastronomicznych;T.15.3. (11) użytkuje sprzęt i urządzenia do wykonania usług gastronomicznych;T.15.3. (12) wykonuje czynności porządkowe, rozlicza sprzęt, zastawę i bieliznę stołową po wykonaniu usług gastronomicznych.
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 280
Kod EAN:
  • 9788389184795
Rok Wydania:
  • 2017
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł