tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1

Indeks katalogowy: 9788302211515

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
50,60 zł -8% 46,55 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 43,33 zł / SZT +7%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1

Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji gastronomicznej, proces produkcyjny oraz zagadnienia z zakresu przypraw, tłuszczy, warzyw, owoców, przetworów nabiałowych, jaj oraz przetworów zbożowych.

W zeszycie ćwiczeń duży nacisk położony jest na zrozumienie procesów zachodzących w trakcie obróbki żywności, rozpoznawanie poszczególnych surowców. Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w ćwiczenia typu: wybór właściwego terminu do uzupełnienia zdania, przyporządkowanie poprawnych nazw do siebie lub / i do ilustracji, ocena prawdziwości zdania i jego ewentualna poprawienie, uzupełnianie tekstu (z podpowiedziami lub bez), krzyżówki. Publikacja zawiera też typowe zadania otwarte, które mają pobudzić kreatywność.

Ponad 300 zdjęć zamieszczonych w zeszycie ćwiczeń znajduje się także pod kodami QR, tak by można je było obejrzeć z bliska, np. na urządzeniu mobilnym. Pod kodami QR zamieszczono także filmy, które mogą urozmaicić naukę. Po każdym dziale znajduje się podsumowanie, zawierające diagram i / lub grę typu memory. Wszystkie karty do poszczególnych gier z zeszytu ćwiczeń można połączyć w jedną dużą rozgrywkę.

Kup do kompletu podręcznik Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 156
Kod EAN:
  • 9788302211515
Waga opakowania [kg]:
  • 0,32
Rok Wydania:
  • 2023
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 245 x 21
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł