tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Zbiór zadań z gastronomii. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych

Indeks katalogowy: 9788302173714

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
60,70 zł -8% 55,84 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 52,99 zł / SZT +5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Zbiór zadań z gastronomii. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów, z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia.Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.

Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczą stosowaną w branży gastronomicznej.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 94
Kod EAN:
  • 9788302173714
Waga opakowania [kg]:
  • 0,18
Rok Wydania:
  • 2018
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydanie:
  • 2
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł