Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Indeks katalogowy: 9788302136344
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: Realizacja 360h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 248
- Waga opakowania [kg]:
- 0,375
- Rok Wydania:
- 2013
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża turystyczno - hotelarska
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 170 x 240 x 8
- Oprawa test:
70,90 zł -8% 65,23 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 61,64 zł / SZT +6%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący
treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie
i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności
przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności,
niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów
i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza
teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Szczegóły
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |