tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Usługi żywieniowe w hotelarstwie

Indeks katalogowy: 9788302136344

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
70,90 zł -8% 65,23 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 61,64 zł / SZT +6%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący
treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie
i podawanie śniadań
). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności
przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności,
niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów
i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza
teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami
wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 248
Kod EAN:
  • 9788302136344
Waga opakowania [kg]:
  • 0,375
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża turystyczno - hotelarska
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 8
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł