tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Sporządzanie napojów i potraw

Indeks katalogowy: 9788302135873

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
78,00 zł -8% 71,76 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 69,37 zł / SZT +3%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik
do nauki zawodów
kucharzoraztechnik
żywienia i usług gastronomicznych
realizujący
treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (
Przechowywanie
żywności
).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej
surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza
teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi
ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 288
Kod EAN:
  • 9788302135873
Waga opakowania [kg]:
  • 0,435
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 170 x 240 x 11
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł