tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2

Indeks katalogowy: 9788389287526

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
23,00 zł -10% 20,70 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 17,10 zł / SZT +21%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń
praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania
mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii
gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań
garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę
zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań
testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych
ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla
uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii,
ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych,
takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa
domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 144
Kod EAN:
  • 9788389287526
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Przedmiot:
  • Branża ekonomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł