Technologia gastronomiczna z towaroznastwem - ćwiczenia część 2
Indeks katalogowy: 9788389287526
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 144
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Przedmiot:
- Branża ekonomiczna
- Komponent opis:
- Oprawa test:
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń
praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania
mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii
gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań
garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę
zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań
testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych
ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla
uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii,
ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych,
takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa
domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Segment: |
|
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Oprawa test: |
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |