tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Flash on English for Cooking Catering & Reception

Indeks katalogowy: 9788853622129

  • Dostępność: Brak
  • Czas dostawy: Realizacja 360h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
58,90 zł -15% 50,07 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 48,37 zł / SZT +4%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis
Flash on English for Cooking, Catering & Reception NEW EDITION- angielski w gastronomii i restauratorstwie Edycja rozszerzona książki z kolekcji Flash on English - ESP Series wraz z nagraniami audio mp3, wzbogacona o dodatkowe rozdziały i appendix. • Kolekcja Flash on English - ESP Series to seria książek poświęconych rozwijaniu znajomości słownictwa i wyrażeń angielskich związanych z tematyką branżową i specjalistyczną. • Poziom trudności językowej: A2/B1 • Grupa docelowa: młodzież, dorośli • Tematyka książki: kluczowe zagadnienia z dziedziny cateringu, restauratorstwa, w tym zasad przygotowywania potraw i organizacji pracy w kuchni, obsługi gości restauracyjnych i hotelowych, pracy w barze oraz rozwiązywania sytuacji problemowych z klientami. • Struktura: książka podzielona jest na 4-stronicowe rozdziały, z których każdy składa się z: - 3 lub 4 sekcji prezentujących w formie zwięzłych artykułów różne aspekty omawianego zagadnienia, - serii ćwiczeń sprawdzających zrozumienie przeczytanych tekstów, - zestawu praktycznych informacji dodatkowych na temat specyfiki prezentowanej branży w postaci rysunków, wykresów i zdjęć, - glosariusza prezentującego wybrane słownictwo wraz z transkrypcją fonetyczną poszczególnych słówek. • Zalety: książka umożliwia poznanie specyficznego słownictwa branżowego oraz dostarcza praktycznej wiedzy na temat omawianego sektora gospodarki. • Zastosowanie: ze względu na swój uniwersalny charakter i łatwość zastosowania książka może stanowić atrakcyjne urozmaicenie dowolnego kursu nauczania języka angielskiego na poziomach od A2 do B1. Z powodzeniem może być ona wykorzystywana jako podręcznik wiodący: na kursach języka specjalistycznego i zawodowego, w szkołach ponadgimnazjalnych w ramach kształcenia zawodowego (tzw. język obcy zawodowy). • Spis tematów z książki: - The restaurant staff - Clothes and personal hygiene - The kitchen area - Food and cooking methods - Preparing a menu - Pastry - Safety and nutrition - Serving techniques - International cooking - At the bar - At reception - Problems and complaints - Appendix: Recipes
Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Kod EAN:
  • 9788853622129
Waga opakowania [kg]:
  • 0,348
Rok Wydania:
  • 0
Typ oferty:
  • Językowe
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Klasa:
Przedmiot:
  • Branżowy język obcy
Język:
Komponent opis:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł